laupäev, 8. juuni 2013

Libauudised

Täna teatas Intel, et uuest aastast ei toodeta enam mitte üht arvutialast komponenti, kuna nende eelneva toodangu minema viskamine on nii metsik.

Saarde vallas kihutas üks tundmatu objekt läbi asula kiirusega, mida ei olnud hetkel võimalik politseinikel mõõta, kihutajat otsitakse senini.

ESTCube-1 meeskond avastas päikesepurjes vea ja seetõttu lükkub selle purje katsetamine teadmatusse kaugusesse. Võimalik, et ESTCube päikesepurjed jäävadki kosmosesse .

Canon Kutsus tagasi 200 000 1Dx kaamera keret, milledel avastati sensori peal sodi. Kõik kellel on sensori peal sodi, saavad tasuta tagastada enda kaamera kere ja võtta uus ja edasi klõbistada pilte. Viga tuli ilmsiks kui aparaadi ette pandi metall plaat, mille sees oli 0,1mm auk ja seega teravussügavus tõi nähtavale selle vea.

Konguta vallas hõikas tädi Maali nii kõva häälega enda kass Arturit, et Suure-Jaani vallas oli see hõige kell 4 öösel selgesti kuulda ja Artur keeras ennast hauas ringi.

Politsei pidas reede õhtul kinni ratturi, kes ei teadnud kust ta tuleb ja kuhu läheb, lähemal selgitamisel rääkis mees, et ta lihtsalt üritab põgeneda ajahädast. Kas see ka mehel täide läheb, ei ole teada, kuna hetkel on mees vahi all, sest ületas valgusekiirust 0,5x .

Ilmajaam hoiatab ilma jahenemise eest, homne ilm peaks tulema kergete plussidega kuid siiski kuuprognoosist oluliselt suuremate negatiivsete puudujääkidega.

Lugesite uudiseid.