laupäev, 21. veebruar 2015

Libauudised

Tere kõigile!

Täna teatas Eesti riik, et seoses eurovisiooniga on tunda Green ruumist tulevat kõrbelõhna. Lähemal vaatlusel on seal ruumis kõrbema läinud kõigi inimeste telefonid, kuna 4G on täiesti punane.

Eesti Meteroloogia ja Hüdroloogia Instituut teatas, et tulemas on ilusamad ajad, kõigile, kes tahavad kogeda paremaid aegu tuleb eeloleval nädalal õue minna ja seda omal nahal tunda.

Tallinna kinnisvaraturg ületas ennast üle ootuste, kommentaare uurima saadetud kommentaator sai vastuseks, et kinnisvaraturg ei tea ise ka mis täpsemalt toimumas on, kuid kinnitas, et eks see üks suur hindade sulamise periood ole. Uurisime meiegi mis siis sulatab neid hindasid ja enn näe imet selleks on soojaks läinud ilm.

Politsei teatas, et otsib taga kedagi, kes teaks kedagi, kes on jooksu pannud kunagi kuskilt põõsa alt.

Seoses pidevalt suureneva energia tarbimisega teatas Elering, et hakkab piirama kohalike inimeste energia tarbimist, selleks tehakse kõigepealt ära see, et alandatakse tarbijate peakaitsme suurused 2A peale ja kui see abinõu ei aita siis keeratakse lihtsalt elekter kinni. Vabariigi suurtarbijad jäävad aga esialgu sellisesse seisu, et osad kaablid võetakse ära ja viiakse emeksisse mille tulemusena ei pea suurtarbijad kinni maksma kaablite äravedu.

Üksik vana pildiraam otsib üksikut vana pilti, et kahekesi paremaid aegu meenutada.

Euroopa Liit teatab, et sügisest alates läheb elu sitaks heaks ja pärast seda nad enam ei tea mida tegema peavad.

Võrumaal teatas üks pensionäär, et kui tema saab valida siis ta valib ikka enda kalli mehe mis siis, et riigikokku tema mees ei pääse.

Just äsja saabus raadiomajja uudis, et kaduma on läinud kübeke armastust ning leidjale tasutakse heldelt.

Lugesite uudiseid