kolmapäev, 17. veebruar 2016

Libauudised

AS Tere omanik teatas, et tahaks asjast lahti saada aga näe ei saa, ripub teine käe küljes nagu tarretis. Ajakirjaniku uurimise peale sõnas omanik, et kõik kõnnivad mööda nagu oleks asi päris jube.

Politseisse helistas eile üks tundmatu  mees ja rääkis tundmatust asjast tundmatus keeles, kuna kõne tegijat ei suudetud tuvastada siis ei suudetud ka alustada väärteomenetlust mis seaks karistuse laimu levitamises tundmatu isiku poolt.

Ilmateadustajad prognoosivad eelolevaks ööks kerget kuud ja vahest sekka ka mõnda pilve, homne päev võiks aga arvatust enam olla kas sajune või siis väheste vihmahoogudega, kui temperatuur võiks tõusta kogemata üle nulli läve.

Teehoolduse firmad kurdavad, et selliste ilmade jätkudes ei jätku neil enam võitlusvaimu teele tekkivate seenaukudega mida tuleb teede peale nagu seeni pärast lörtissadu.

Eile oli kuulda naabrinaise kassi kräunumist mis kestis täpselt 1 minut 24 sekundit ja 36 sajandikku, selle peale tuli vihane naabrimees ja võtis vaikuse enda võimusesse, sellest ajast peale ei kräunu enam see kass.

AS Ilma püksata ja ilma nööbita tegevjuht sai täna täieliku rabanduse, kui tulles tööle nägi, et terve töökollektiiv ongi ilma püksata ja nööbita, firmas alustati sisejuurdlusega.

Kui võtta kaks supilusika täit võid ja asetada see kuumale praepannile siis on tulemuseks kaks supilusika täit sulavõid, sellisele järeldusele tulid Tartu ülikooli teadlased, kes enda ühikas tegid loomkatseid keemia vallas.

Öösel häirekeskusesse helistanud ärevil daami sõnul tuli talle korterisse sisse mees, keda ta oli armastanud ligi 50 aastat, pärast 2 kuulist eemalolekut oli daam enda sõnul mehe juba sootuks unustanud ja enda eluga vaikselt edasi läinud, kui äkki öösel tuli sisse tema vana armastus, kes tagatipuks tahtis enda naise käest seletust miks too ei ole talle kahe kuu jooksul mõnda kirja kirjutanud. Päästeamet reageeris sellele kõigi jõududega ja viis mehe minema.

Ambla vallas juhtus kriitilise iseloomuga kriitiline õnnetus kus kriitilise pilguga kriitiline raamatukriitik luges taksojuhile ette kriitikat mida kirjutas Saarte Hääle kriiktik temast, ekspertiis tuvastas, et taksojuht oli kaine.


Lugesite uudiseid.