neljapäev, 13. aprill 2017

Libauudised

Tulnud on teade, et jätkusuutlik ühiskond on tõusnud tagajalgadele ning otsustab teha riigipöörde. Selle liigutuse peale on muidugi vasakule kalduvad erakonnad väga pahased aga nende võimuses ei ole muud teha kui näpuga vibutada ja hoiatada sellise rumala liigutuse suhtes.

AS Tere teatas, et kevad käes ja päike paistab, "Mis te inimesed ikka seda piima joote, võtke päikest."

Tartus tuli ilmsiks, et jäänud on vaid veel üks samm, uudis on täiendamisel.

Võrus tuli ilmavalgele mees, kes ütles "Ei ole hullu kedagi , kõik saab korda" ja ta lahkus sündmuskohalt.

Politsei palub abi seoses kiiresti kasvavate menetlustega, sest need ei mahu prefektuuri ruumidesse lihtsalt enam ära. Pressiesindaja sõnul otsitakse ajutist ulualust kõigile kasvavatele juhtumitele.

Teadlased on avastanud, et kui võtta natuke ühte ainet ja panna ta teise aine sisse siis võib kärgatada väga võimas pauk, mille tagajärjel on palju paksu pahandust ja suur hulk keerulisi konflikte.

Ilmateatest öeldi, et meil ei või millegi peale kindel olla kuna alati juhtub midagi täiesti ootamatut ja edasise arengud on totaalselt ennustamatud.

Ja üks eriteade, nimelt on hommne päev kuulutatud üli vaikseks päevaks ja sel puhul on keelatud nii murul kasvamine kui ka linnul laulmine. Kõik kes seda seadust rikuvad  tuleb aru anda ning tagajärgede eest vastutust kanda.

Lugesite uudiseid.